torsdag den 31. januar 2013

Dette er vores problemformulering med dispotion og konklusion:

Problemformulering: vi vil se hvordan krigene har ændret sig gennem tiden og frem til om 50 år. Vi vil også se på hvilke konsekvenser og om der er blevet sat spørgsmålstegn ved en nation efter dette fremskridt, det har haft og vil have.

Begrundelse for valg af emne: vi ville gerne vide mere om dette emne fordi det har undret os om hvor langt vi som mennesker er kommet med teknologien indenfor krigsførelse og om med fx. droner(AR. Drone's) om man kan overskride nogle etiske grænser.


Disposition:

  • Vores introduction har vi tænkt skal vare ca. 2-3 minutter.

  • Frem. video i baggrunden.

  • Mens vi snakker om hvordan teknologien har endret sig de sidste 200. år. 6-9 minutter.

  • Så vil vi snakke om de førnævnte fremskridt i teknologien og dens konsekvenser. 7-9
  • minutter.

  • Snakke om AR. Dronen og dens tilsvarende versioner i hæren. 5 min.

  • Tænde video som vi har filmet med AR. Dronen mens vi tænder den (grunden: mulige startproblemer)video køre også i baggrunden mens vi flyver)

  • Flyve AR. Drone (som kreativt produkt)


Konklusion:

Vi har lært at mange af de sidste krige i løbet af de sidste 150 år kun har været så grusomme som de har pga. iskolde forretningsmænd, der ikke har nogen holdning til menneskets ret til at leve, når blot han eller hun får sine penge.

Vi har fundet ud af at både våbnene og krigene har ændret sig kraftigt efter industrialiseringen, da både våben såvel som kanonerne til artilleri, vi har også lært at et af de største (?) der er kommet ved et land er USA der etablerede Guantanamo basen på Guantanamo Bay i Cuba, da man bruger tortur i Cuba. et af de andre store ? der er blevet stillet ved et land er, igen USA med dets handlinger mod Irak med de mulige masseødelæggelsesvåben, da de uden FN’s tilladelse invaderede Irak, og da man så fandt ud af at der ikke var nogen masseødelæggelsesvåben, undskylde de sig med at deres egentlige mission var at få diktatoren Saddam Hussein af tronen, og befrie den Irakiske befolkning fra denne tyran.




 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar